from basic until luxury

TO MAKE YOUR DREAM COME TRUE

Persoonlijke aanpak.

Een intieme bruiloft of eerder een glamoureuze bruiloft op een droomlocatie? Wij organiseren en stylen allerhande bruiloften van a tot z.

Uw bruiloft moet uw persoonlijkheid en smaak weerspiegelen. Hiervoor plannen we graag een afspraak in en nodigen we jullie uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. We nemen jullie mee op sleeptouw doorheen onze wedding packages zodat jullie alvast een tipje van de sluier te zien krijgen. Aan de hand van een moodboard geven we jullie sfeerbeelden en zullen jullie waarnemen hoe we alles op elkaar kunnen afstemmen.

Telkens opnieuw halen we alles uit de kast om jullie 'weddingconcept' - met de juiste decoratie en piekfijne styling - uit te werken en alle verwachtingen te overtreffen. Ditmaal draait het namelijk om jullie. Jullie dromen, jullie herinneringen, jullie dag!

Worden jullie graag eens uitgenodigd? Bezorg ons alle gegevens en wij contacteren jullie voor het inplannen van een afspraak.

No stress. Just enjoy the moment!

Gaan jullie voor een romantisch, landelijk of juist klassiek huwelijk? Welke kleuren passen het beste bij jullie geliefde stijl?  Welke weddingflorist zorgt ervoor dat jullie wensen perfect vertaald worden naar het beeld dat jullie in gedachten hebben?

Dit zijn vragen die jullie ongetwijfeld bezig houden en het maken van een juiste keuze is helemaal niet zo eenvoudig.​ U mag erop vertrouwen dat jullie met ons advies en ervaring de juiste weg zullen afleggen.

Het bruidskoppel ontzorgen op hun dag is nog altijd één van onze prioriteiten. Op jullie droomlocatie énkel genieten met mensen die jullie graag zien zal ongetwijfeld ook wel jullie wens zijn?

Of het nu gaat over de styling van een private party met familie en vrienden, een stijlvol event of een magische bruiloft; wij zullen steeds dezelfde werkwijze hanteren: de visie van onze klant uitwerken tot een verbluffend eindresultaat, waarin alle verwachtingen worden overtroffen.

Tijdens een persoonlijk gesprek nemen we tijd om samen met jullie alle wensen en mogelijkheden te bespreken.

Romantic wedding

Opnieuw zijn we met vol enthousiasme gestart met de styling van een sprookjeshuwelijk op een pracht van een locatie Hof Ter Loonst te Kampenhout.  Om er een onvergetelijke dag van te maken werd het bruidspaar vooreerst uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek, waarin we tijd namen om al hun specifieke wensen te bespreken.  We kwamen uit op een romantisch huwelijk in witte- en pastelroze kleuren, die doorgetrokken werden in alle bloem- en balloncreaties in de feestzaal, het binnenplein alsook de partytafels in de tuin.  De trapaankleding en tafeldecoratie zorgden voor extra sfeerschepping in een romantisch kader, waarin Tinne & Jens centraal stonden. Congrats!