Private Events

Bij ons komt jullie feestverhaal helemaal tot zijn recht, want wij gaan voor het meest spectaculaire resultaat. Wij verzorgen de aankleding van zowel zakelijke als privé events op maat. Of het nu om een tuinfeest, bedrijfsfeest, jubilea of een babyshower gaat.

Nog niet direct een concept? Geen probleem! Kijk al even naar enkele van onze realisaties en het feestgevoel zal instant naar boven komen.

Je event is maar geslaagd als er een waw-gevoel is. Wel, dat is hetgeen waar we met jou naar toe willen werken! Door een continue samenwerking met Het Viooltje, Balloonhouse en Inventiva, slagen we erin om steeds alles perfect op elkaar af te stemmen.

Contacteer ons en wij plannen met u een afspraak in om alles te bespreken.

- Inventiva is part of Inventiva Group -

CHOOSE EXCLUSIVE, CHOOSE LUXURY!

PRIVATE TOMORROWLAND

Staat bij jullie standaard de agenda vol in de zomer met de leukste festivals? Geven jullie de voorkeur aan een private event met een ongedwongen sfeer, gezelligheid, tentjes, vrolijke kleuren, foodtrucks en lampjes in de bomen?

Dan is het PRIVATE TOMORROWLAND event zeker iets voor jou!

Gewoon lekker buiten feestvieren en dat midden in de natuur. Ongedwongen en lekker nonchalant. Tomorrowland in het klein, hoe leuk kan dat zijn? Wil je graag eens zot doen? Neem zeker met ons contact op en voor je het weet gaat TML bij jou thuis door!

SWEET 16

Life starts at 16! Op de leeftijd van 16 is het sowieso party-time! Wie laat nu zo'n leeftijd onopgemerkt voorbij gaan? Hoog tijd om eens een échte birthday-party te organiseren dus met alles erop en eraan. En nee geen saaie boel deze keer dus think BIG this time!

#noadultsallowed

Do you need help? Just call us and it will be unforgettable!

PET BIRTHDAY PARTY

De dag van je huisdier vieren we in stijl en vrolijkheid! Laat ze schitteren tijdens een feestelijke viering want ook zij mogen eens lekker verwend worden. Met ballondecoraties en een verrassinggeschenkje brengen we de magie naar je huisdierfeestje! Wij sturen een topfotograaf naar je thuis om de beste shoots vast te leggen... Laat ons helpen om deze bijzondere dag te markeren en herinneringen te creëren die je voor altijd koestert.

LADIES ONLY !

Ladies, het is jullie moment om te schitteren en te genieten van een onvergetelijk event met alleen vrouwelijk schoon! Of het nu gaat om een verjaardag, vrijgezellenfeest of gewoon een gezellig avondje thuis; wij creëren de perfecte sfeer met stijlvolle decoraties, heerlijke lekkernijen en verwennerijen. Laat ons je verwachtingen overtreffen en een feest organiseren dat helemaal draait om jou en je beste vriendinnen!

INVENTIVA