INVENTIVA - HET VIOOLTJE - BALLOONHOUSE

INVENTIVA

Welkom bij Inventiva! Samen met floral designer Het Viooltje en Balloonhouse maken we deel uit van de Inventiva Group. Een dynamische samenwerking van drie bedrijven die de wereld van wedding styling en evenementen transformeren.

We vormen samen een onverslaanbaar team dat zich toelegt op het creëren van totaalbelevingen. Met onze complementaire expertise en gedeelde passie voor excellentie, realiseren wij jouw droomhuwelijk of event van concept tot uitvoering. Inventiva bestaat uit ervaren en gediplomeerde stylisten die telkens opnieuw streven naar de perfectie. Laat ons samen jouw speciale dag of evenement tot leven brengen met creativiteit, vakmanschap en elegantie.

Laat ons weten wat uw wensen en dromen zijn en wij contacteren u zo spoedig mogelijk. Via bovenstaande link verwijzen wij u graag door naar ons contactformulier.

Channel Awards

Event styling for a gala dinner for 630 prestigious guests. Check!

Dit evenement is de belangrijkste avond van het jaar waarop alle belangrijke stakeholders die met het Kanaal te maken hebben aanwezig zijn.

Inventiva verzorgt op dit exclusieve event de styling en creëert een ideale setting tijdens deze meet & greet @Mercedes-Benz Fascination Center!

Interior / Office styling

Inventiva richt zich naar zakelijke klanten en staat voor stijlvol, kwaliteit en service.  Of het nu gaat over het creatief aankleden van een kantoorruimte, de styling van een bedrijfsevent of het creëren van een eyecatcher op de balie…  U mag erop rekenen dat ons ervaren team van stylisten en decorateurs ervoor zal zorgen dat het een meerwaarde is voor uw bedrijf.  Met zorg, oog voor detail en passend advies kan u finaal rekenen op een prachtig resultaat! Verscheidene gereputeerde bedrijven en evenementenbureaus kiezen ervoor om met Inventiva samen te werken. In de financiële wereld mogen we Finaid alvast toevoegen aan onze referentielijst van tevreden klanten. Hieronder enkele sfeerbeelden van hun prachtig kantoor... We kijken ernaar uit om ook uw bedrijf te stylen!

Personeelsfeest Eneco in thema Passie

Eneco verkoos ditmaal om hun personeelsfeest te organiseren in de Proximus Lounge.  In hun welbekende oranje & rode kleuren en het gekozen thema ‘Passie’ verzorgden we de styling van het onthaal, de grote eventruimte, het podium, de loges van de artiesten enz. 

Het thema werd bewust in elke ruimte doorgetrokken zodat de warme tinten overal zichtbaar waren.  Ook de plaatsing van enkele portretfoto’s van bekende mensen die gepassioneerd met hun vak bezig zijn, gaven de zaal een extra dimensie.  Omdat groen steeds meer centraal staat - en zeker voor een energiebedrijf als Eneco – kozen we ervoor om de eventruimte te voorzien van groene planten, grote bomen en stijlvolle bloemstukken.

De voorziening van een photobooth en blackboard - waarop iedere genodigde een leuke quote kon schrijven - zorgde voor extra entertainment en droegen bij tot een geslaagde editie.  Als blijvende herinnering kreeg het blackboard met alle persoonlijke quotes een speciaal plaatsje bij Eneco…  Personeelsfeest geslaagd!

Event Aussi @ Tour&Taxis

In Tour&Taxis organiseerde Aussi een groots event in de kleuren black & gold en droegen wij ons steentje bij voor de styling…  Gezien de immense grootte van deze feestlocatie kunnen we hier gemakkelijk in de hoogte werken en koppelden we het praktische aan het esthetische.  In deze feesthal werden er gepersonaliseerde topballonnen gebruikt die telkens bedrukt werden met een afdeling (HR, marketing,…) van het bedrijf.  Bij aankomst werd het voor alle genodigden onmiddellijk duidelijk aan welke zwart/gouden partytafel ze mochten plaatsnemen.  Omwille van de beperkte plaats op de partytafels, zorgden onze ervaren floristen voor een extra touche met een klein bloemetje in black & gold.  Little things can make a big difference…  Let the party begin!

Lanceringsevent BMW X1

Voor de lancering van het nieuwe model BMW X1 werd alles op vraag van klant BMW Tanghe in blauwe kleuren aangekleed. Om het thema "Sweet Dreams" extra te benadrukken werd rondom de banner gewerkt met ballonnen in organic-style.

Ook de eyecatchers op de balie werden strak en stijlvol in de hoogte gecreëerd en pasten mooi in het geheel.

Sweet Dreams was overal aanwezig!