Bloemen zijn altijd een goed idee!

Jezelf eens goed verwennen? Of iemand feliciteren, beterschap wensen of extra steun geven? Dit doe je best met een boeket van floral designer Het Viooltje! Uw boeket wordt steeds eigenhandig gemaakt in ons atelier door ons ervaren team van gediplomeerde floristen.

Meerdere malen per week leveren Belgische kwekers en Nederlands veilingen kraakverse bloemen en planten zodat we u altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Kies snel en eenvoudig je favouriete boeket en wij zorgen ervoor dat je boeket geleverd wordt in binnen- of buitenland.

Een combi is altijd WAW!

Het ontvangen van een mooie ruiker bloemen is altijd fijn maar een combi is WAW! Deze keer wil je nu eens echt verrassend uit de hoek komen en iemand dubbel laten genieten met een extraatje.

Is het een levensgenieter en kies je voor een fles bubbels, wijn of lekkere pralines? Geef je er graag een extra knuffel bij als teken van liefde, troost...? Of zet je graag de speciale gelegenheid eens extra in de verf en geef je er een toepasselijke ballon bij?

Bloemen bieden troost.

Bij een uitvaart of op een ander moment rondom het overlijden van een geliefde, kunnen bloemen verwoorden wat je zelf niet kunt zeggen. Maar welke bloemen kies je? Er zijn geen strenge regels voor, belangrijk is vooral dat het goed voelt. Misschien verwoorden de bloemen een herinnering, of kies je de lievelingsbloem- of kleur van de overledene.

Bij floral designer Het Viooltje kan je een gepaste keuze maken uit een rouwarrangement, een speciale rouwvorm, een klassevolle rouwkrans of een sympathieboeket.

Uw keuze zal in deze moeilijke periode sowieso troost en steun bieden aan uw kennis, vriend(in) of familie.

Bloemenabonnement

Bestel eenvoudig en snel een privé en/of zakelijk bloemenabonnement bij floral designer Het Viooltje. Het is confortabel en je wordt er elke keer opnieuw gelukkig van!

Uw werknemers een hart onder de riem steken of bedanken? Trouwe klanten of relaties een blijk van waardering geven met een mooi boeket? Of zet je graag iemand thuis eens in de bloemetjes? We hebben boeketten voor elke gevoel en voor elk moment. Laat ons uw voorkeur weten en wij verzorgen het graag voor u.

Contacteer ons en we sturen u een aangepaste offerte.

INVENTIVA

Wist je dat floral designer Het Viooltje ook gespecialiseerd is in event styling? We hebben reeds jarenlange ervaring in het aankleden van allerlei evenementen.

Om de klant zo goed mogelijk te dienen werken onze 3 bedrijven onderling nauw samen en maken ze deel uit van Group INVENTIVA. De Group is bestaande uit Het Viooltje, Balloonhouse en Inventiva en hebben elk hun eigen specialisatie. Voor de styling van zowel privé- als business events zal Inventiva steeds alles in het werk stellen om uw event tot in de kleinste details te doen slagen.

Bekijk alvast enkele realisaties en laat je inspireren door de magische mogelijkheden of bezoek onze pagina's op Facebook/Instagram.

Met bloemen zit je goed!

Bloemen brengen altijd iets positiefs. Ze brengen je geluk, liefde of kunnen je troosten in een moeilijke periode. Kortom, altijd de juiste keuze!

Boeket Lucky You

Vanaf €34,90

Boeket Lucky You

€34,90

Boeket Lucky You is een blikvanger in je woonkamer maar natuurlijk ook een prachige ruiker om te schenken.  You have no idea how lucky you are!

Plukboeket Luna

Vanaf €34,90

Plukboeket Luna

€34,90

Plukboeket Luna is een boeket in zachte pastel-kleuren.  

Boeket Kenia

Vanaf €34,90

Boeket Kenia

€34,90

Waw! Met deze ruiker bloemen zal de ontvanger echt overdonderd zijn. Of wil je jezelf verwennen en ze een mooie plaats geven bij jou thuis? Jij weet in elk geval wat mooi is. Good choice! ...

Boeket Emma

Vanaf €29,90

Boeket Emma

€29,90

Boeket Emma is een indrukwekkend boeket met een assortiment van bloemen in betoverende kleuren. Kies je voor Emma, dan kies je voor kleurrijk!

Always in Our Hearts

Vanaf €75,00

Always in Our Hearts

€75,00

Dit hartvormig rouwstuk is een betekenisvolle herdenking van uw geliefde of naaste. In dit rouwstuk werken we voornamelijk met pastelkleuren. 

Plukboeket Lucie

Vanaf €34,90

Plukboeket Lucie

€34,90

Plukboeket Lucie is een trendy boeket in zachte kleuren. Het is een eyecatcher door de vormgeving van de hoogtes en laagtes.

Plukboeket Olivia

Vanaf €29,90

Plukboeket Olivia

€29,90

Met plukboeket Olivia kies je voor een kleurenpallet aan prachtige veldbloemen.

Boeket Happiness

Vanaf €34,90

Boeket Happiness

€34,90

Een prachtboeket in zachtroze kleuren om geluk te schenken! Hapiness is not by chance, but by choice. 

Boeket Lisa

Vanaf €29,90

Boeket Lisa

€29,90

Boeket Lisa is een gemengd boeket in geel en oranje tinten. Deze ruiker Lisa maakt iemand vrolijk en is overal toepasbaar. In ieders huis of bedrijf zal Lisa altijd stralen!

Boeket Chloé

Vanaf €29,90

Boeket Chloé

€29,90

Boeket Chloé is een gemengd boeket in roze tinten. Altijd fijn om een ruiker als Chloé samen te stellen, waarin zachte, warme kleuren de bovenhand hebben. Boeket Chloé, we love it!

Boeket Marie

Vanaf €29,90

Boeket Marie

€29,90

Boeket Marie is een gemengd boeket die de ontvanger altijd zal weten te waarderen. De zachte kleurenmix van deze mooie bloemenruiker maken van Marie iets unieks!

Plukboeket Lina

Vanaf €34,90

Plukboeket Lina

€34,90

In plukboeket Lina werken we met een zachte kleuren die niet teveel overheersen. Het boeket straalt rust uit. Het is een passe-partout voor elke gelegenheid.

1 - 12 of 73 item(s)