master in styling.

WEDDING & EVENT STYLING

Styling van romantische, eigentijdse bruiloften.

Een intieme bruiloft op julllie favoriete droomlocatie of een private event in eigen tuin? Wij vertalen jullie dromen naar een trouwlocatie met een betoverende sfeer.

Bij ons team draait alles om detail, design en het creëren van epische bruiloften met de juiste vibes. Met onze doordachte selectie van stylingpakketten voor bruiloften, past onze aanpak op maat bij jullie visie. Van idee tot en met de uitvoering.

Inventiva is dé expert in wedding styling. Your wedding will be magic!

Just tell us. We create!

Inventiva is dé expert in het stijlvol stylen van uw event. De jarenlange ervaring is duidelijk merkbaar in onze aanpak, onze creaties en onze service. Hebt u de voorkeur voor een zakelijk event of eerder een glamoureus event die nog lang blijft nazinderen bij uw gasten? Wees gerust, het zal sowieso een event zijn mét impact waar alle gasten laaiend enthousiast over zullen zijn.

Just tell us, and we will make it happen!

Feest in privé en geniet!

Inventiva is jouw partner in het transformeren van privéfeesten tot onvergetelijke ervaringen. Wij staan bekend om onze uitgebreide stylingdiensten, waarbij we elk detail perfectioneren, van prachtige bloemstukken tot allerhande (ballon)decoraties en heerlijke catering in een stijlvolle omgeving. Laat ons uw stress uit de planning halen en jouw privéfeest tot in de puntjes verzorgen, zodat jij kan genieten van elk moment!

- INVENTIVA Group -