INVENTIVA Group. Sterker en complementair.

Onze 3 bedrijven in de group werken onderling nauw samen en zijn complementair zodat totaalprojecten kunnen gerealiseerd worden.  We streven ernaar om zowel de particulieren als de business-klanten zo goed mogelijk te kunnen verderhelpen.  Daarom geven de 3 bedrijven elkaar de hand en kunnen we de klant een totaalpakket aanbieden met een onvoorwaardelijke service. Met zorg, oog voor detail en passend advies kan u finaal rekenen op een prachtig resultaat!

HET VIOOLTJE

Al meer dan 30 jaar lang is Het Viooltje uw florist bij uitstek voor iets creatiefs en stijlvols. Je kan er niet alleen terecht voor een bloemetje maar evengoed voor iets decoratiefs voor in uw privé- of zakelijke omgeving. Of zoek je eerder een leuk geschenk - al dan niet in combinatie met een fles bubbels, ballon... - om af te geven? Hier zal je ongetwijfeld wel uw keuze kunnen vinden!

Met ons ervaren team van floristen, decorateurs en stylisten stellen we alles in het werk om jullie dromen waar te maken.  Onze klanten een wauw-gevoel geven, daar worden we écht gelukkig van!

Het Viooltje is centraal gelegen in de driehoek Brussel - Mechelen - Leuven. Spring gerust even binnen en laat je verleiden door onze creatieve touch!

INVENTIVA

Welkom bij Inventiva, waar we dromen omzetten in werkelijkheid. Na de opstart van onze handelszaak Het Viooltje zijn we ondertussen al een 20 jaar gespecialiseerd in wedding styling en privé-feesten. Kortom, zoek je een partner voor de styling van uw huwelijk, privé-feest of zakelijk evenement, dan ben je bij ons aan het juiste adres! We creëren unieke en betoverende atmosferen die de essentie van elke gelegenheid vastleggen. Met een passie voor detail en een talent voor verfijning, streven we ernaar om elke gebeurtenis om te toveren tot een onvergetelijke ervaring. Laat ons je helpen bij het realiseren van jouw droomhuwelijk of stijvol evenement.

Na het eerste contact nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek in onze zaak. Onze showroom, atelier en burelen zijn samen gevestigd op een centraal gelegen locatie tussen Brussel, Mechelen en Leuven.

BALLOONHOUSE

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in de bloemensector, kozen we ervoor om onze zaak verder te laten groeien. De stap zetten in de sector van ballondecoraties was dan ook snel gemaakt aangezien we ook hier onze creatieve skills in kwijt kunnen. Tot op vandaag is het nog altijd een perfecte match! Ondertussen hebben we - samen met ons team - al meerdere opleidingen gevolgd om steeds op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe trends. Zo kan je bij Balloonhouse altijd een keuze maken uit honderden mogelijke ballondecoraties en zal ons ervaren team je graag verderhelpen in het maken van de juiste keuze.

Wanneer we enkele jaren terug de opportuniteit kregen om een grote ballonnenzaak aan Kampenhout-Sas over te nemen, zijn we ondertussen uitgegroeid tot de grootste en meest ervaren van onze regio.

Zoek je iets stijlvol voor zakelijke doeleinden of eerder iets privé voor een feestje? Just let us know!

Floral designer Natacha.

Creatief zijn is Natacha haar leven.

Als dochter van floristen is Natacha al heel haar leven omringd door bloemen en planten. Iets na haar studies koos ze ervoor om de traditionele bloemenwinkel van haar moeder uit te breiden naar een trendy handelszaak voor iedereen die houdt van iets moois. Decoratie, geschenkartikelen, balloncreaties... Het is allemaal Natacha haar ding!

Na vele jaren ervaring in de bloemsierkunst, is Natacha zich meer gaan verdiepen in de styling van bruiloften en evenementen. Haar bloemmotieven zijn onvergetelijk en romantisch, waarbij elk arrangement de pure schoonheid van haar klanten weerspiegelt.

Tegenwoordig stuurt Natacha een team van stylisten en is ze dé floral designer bij uitstek voor uw bruiloft, evenement of een ander speciaal moment in uw leven. Door haar passie en creativiteit maakt ze - samen met haar briljant team - er werkelijk iets prachtigs van en zal ze al je verwachtingen overtreffen.

Group Inventiva

Na 15 jaar een managementfunctie te hebben vervuld in een importbedrijf van binnenhuisinrichting was het tijd voor een nieuwe uitdaging en besloten Kim en zijn vrouw Natacha om een nieuw bedrijf INVENTIVA op te richten. Het bedrijf legt de focus op styling, advies en organisatie van huwelijken, feesten en evenementen.  De creatieve inbreng van Natacha, met de ervaring van Kim in de interieurbranche blijken de perfecte match te zijn om een feest of event onvergetelijk te maken!

Wanneer bedrijven complementair zijn, is het niet onlogisch om deze te gaan onderbrengen onder hetzelfde dak. Samen vormen Het Viooltje, Balloonhouse en Inventiva een krachtige combinatie van creativiteit, en innovatie en bieden ze steeds een onvoorwaardelijke service voor hun klanten en partners.

Ondertussen weten verscheidene gereputeerde bedrijven de weg te vinden naar Inventiva en werken ze op regelmatige basis nauw samen met evenementenbureaus. Of het nu gaat over het trendy aankleden van een kantoorruimte, de styling van een bedrijfsevent of het stijlvol organiseren van een private party… Je mag erop rekenen dat hun ervaren team van stylisten en decorateurs ervoor zullen zorgen dat het een meerwaarde zal zijn, waarin beleving centraal staat!